Anker Fjord Hospice

Velkommen til at betragte mine billeder på Anker Fjord Hospice. Det er en stor ære for mig at udstille på Anker Fjord.

Da Kunstudvalget kontaktede og opfordrede mig til at udstille fra den 30-03-15 til den 30-05-15 var jeg ikke i tvivl, og nu er vi der.

Med mig har jeg min søn Ruben og to kunstneriske elever fra Rinkøbing Skole 8.Z1 Amalie og Thea til at udstille sammen med mig. De unge i stueetagen og jeg på 1. sal.

Jeg håber I vil nyde rejsen, at I vil inspireres, glædes, forundres og at I vil fordybe jer på vandringen ind i billedernes univers.

Hvad skal motiverne til en udstilling på et hospice fortælle? Det var det svære spørgsmål jeg stod med, da jeg sagde ja. Jeg har besøgt stedet, meldt mig ind i støtteforeningen og mødt spændende og hjertelige mennesker på Anker Fjord. Jeg har læst på hjemmesiden og vandret i naturen omkring fjorden. ”Dem vi elsker går aldrig bort, de går bare i forvejen” citat fra hjemmesiden www.ankerfjordhospice.dk. Så enkelt kan det siges og det citat fylder mig dagligt med glæde og respekt så billederne vokser frem.

På Anker Fjord Hospice tages der hånd om sygdom og problemer, så livsglæden og samværet kan være i centrum. Jeg håber vores billeder kan bidrage til at huske både de glade og de svære fortællinger. God vandring ind i billedernes univers.

1. sal
150 x 100 cm Elefanten
70 x 70 cm Blå elefant
70 x 90 cm Rød elefant
Stuen - eleverne
90 x 100 cm Krondyr i måneskin
40 x 40 cm Grøn og blå kærlighed
80 x 100 cm Løven
80 x 100 cm Trylleskoven
Stuen - min søn
100 x 100 cm Universet
60 x 80 cm Alle børn har en ven

6. april 2015